Test print paper page with colour test design fantail and magnifying glass lying at worktable for further promotion closeup

Ympäristö

Huolehdimme yhteisestä ympäristöstämme. Suunnittelemme tuotevalikoimamme, pakkauksemme ja investointimme kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti.

Printhaus Pori Oy on sitoutunut ympäristöohjelmaan, jonka tavoitteena on minimoida painotuotteiden valmistuksen ympäristökuormitus. Kaikessa painotalomme toiminnassa panostamme laatuun, nopeisiin toimitusaikatauluihin sekä ympäristövastuulliseen liiketoimintaan.

Suosimme alihankinnoissamme yrityksiä, jotka toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Suosittelemme asiakkaillemme Suomessa tuotettuja FSC ja PEFC merkittyjä papereita ja kartonkeja.

Kiinnitämme painotuotteidemme elinkaaressa erityistä huomiota siihen, että ylijäävä materiaali kierrätetään käytön päätteeksi asiallisella tavalla esimerkiksi paperinkeräykseen tai energiajätteeseen.

Huomioimme ympäristöasiat tuotanto- ja pakkausmateriaaleissa, konehankinnoissa, jätteen lajittelun ja kierrätyksen maksimointina sekä materiaalien hukkakulutuksen minimointina. Uudet henkilökunnan jäsenet koulutetaan Printhausin tapaan toimia ekologisesti perehdytysjakson aikana ja koko henkilökunnalta edellytetään vastuullista toimintaa.